in

11-12 жовтня 2018 відбудеться науково-практична конференція з міжнародною участю «Медична реабілітація і рефлексотерапія в неврології та сімейній медицині: від теорії до практики»,присвяченій 100-річчю НМАПО імені П.Л.Шупика.

 11-12 жовтня 2018 відбудеться науково-практична конференція з міжнародною участю   «Медична реабілітація і рефлексотерапія в неврології та сімейній медицині: від теорії до практики»,присвяченій 100-річчю НМАПО імені П.Л.Шупика.

Науково-практична конференція з міжнародною участю   «Медична реабілітація і рефлексотерапія в неврології та сімейній медицині: від теорії до практики»,присвяченій 100-річчю НМАПО імені П.Л.Шупика.

В межах конференції відбудеться звітно-виборчий з’їзд членів ГО»УАРМА».            11-12 жовтня 2018 р.у м. Києві.

Організатори - ГО «Українська Асоціація рефлексотерапії та медичної акупунктури» (УАРМА), Національна медична академія післядипломної освіти імені П.Л.Шупика (кафедра сімейної медицини та амбулаторно-поліклінічної допомоги), Державна наукова установа «Науково-практичний центр профілактичної та клінічної медицини» Державного управління справами,ГО «Асоціація сімейної медицини».

Конференція має реєстрацію УкрІНТЕІ МОН України за № 458

        В межах роботи конференції будуть розглянуті актуальні питання реабілітації та профілактики при різних захворюваннях, застосування методів рефлексотерапії, зокрема, акупунктури та споріднених методів Східної і Західної медицини та фармакотерапії, апаратні методи та інші немедикаментозні, медикаментозні та комплексні напрямки в сімейній медицині, неврології, педіатрії, при наслідках травм та поранень, та ін., проведені майстер-класи.

 Форми участі – доповідь, майстер-клас, виставка продукції за тематикою конференції, слухач.

Місце проведення:

11.10.18– Національна Наукова Медична Бібліотека, конференц-зала («Золота зала»),  м.Київ, вул. Толстого, 7.  (станція метро «площа Льва Толстого»).

12.10.18- Державна Наукова Установа «Науково-практичний Центр профілактичної та клінічної медицини» Державного Управління справами, конференцзала поліклініки, м. Київ, вул. Верхня, 5. (станція метро «Печерська» або «Дружби народів»)

Початок реєстрації учасників – о 9.00, початок конференції – о 10.00.

До участі у конференції залучені іноземні спеціалісти, зокрема, зі Сполучених Штатів Америки, Німеччини та ін. Будуть проведені майстер-класи з японської акупунктури, фармакопунктури, мануальної терапії, гуа-ша, та ін.

 

За матеріалами роботи конференції буде видано збірку статей і тез, які стосуються тем: «Історичні аспекти розвитку РТ та споріднених методів в Україні та світі», «Погляд на проблему. Лекції», «Наукові дослідження та клінічні спостереження», підготовлених фахівцями як з великим практичним та науковим досвідом, так і молодими науковцями та практичними лікарями.

В перший та другий дні конференції заплановані доповіді провідних фахівців напрямку, майстер-класи та конкурси, нагородження кращих спеціалістів, прийнято резолюцію конференції.

ОРГКОМІТЕТ конференції та

Президент Всеукраїнської громадської організації

професор кафедри сімейної медицини та амбулаторно-поліклінічної

допомоги НМАПО імені П.Л.Шупика,

Головний науковий співробітник наукового

відділу внутрішньої медицини ДНУ «НПЦ ПКМ» ДУС,

д.м.н.  професор Коваленко О.Є.

 

Оргкомітет конференції: тел. +380 (68) 843 72 56, +380 (50) 414 42 67, +380 (50) 501 51 43

Листування - uarma.ukr@gmail.com

Other News