in

Hауково-практична конференція з міжнародною участю "Рефлексотерапія в медичній реабілітації", присвячена 85-річчю від Дня народження професора Мачерет Є.Л.

Hауково-практична конференція з міжнародною участю "Рефлексотерапія в медичній реабілітації", присвячена 85-річчю від Дня народження професора Мачерет Є.Л.

Шановні колеги!
Нагадуємо, що 2-3 жовтня 2014 року під егідою Всеукраїнської громадської організації "Українська асоціація рефлексотерапії та медичної акупунктури" (УАРМА) разом з НМАПО імені П.Л.Шупика, ДНУ "НПЦ ПКМ" ДУС, ВГО"Асоціація фахівців з народної та нетрадиційної медицини" відбудеться науково-практична конференція з міжнародною участю "Рефлексотерапія в медичній реабілітації"присвячена 85-річчю від Дня народження професора Мачерет Є.Л.
Конференція за №162 включена до Реєстру з'їздів, симпозиумів та науково-практичних конференцій МОЗ та НАМН України в 2014 році.
 
Початок роботи конференції - 10.00, початок реєстрації учасників конференції - 8.30.
 
Адреса проведення - Київ., вул.Саксаганського 100.
Консультативно-діагностичний центр Шевченківського району, 
конференц-зал, 4 поверх реабілітаційного корпусу.
Найближча станція метро - ст "Університет"
тел.050-501-51-43
Чекаємо на Вас!
 
З повагою, Оргкомітет конференції
 
_____________________________________________________
 
Шановні Члени ВГО "УАРМА"!
Вітаємо!
Всеукраїнська громадська організація "Українська асоціація рефлексотерапії та медичної акупунктури" 23.09.14 за результатами одноголосної підтримки на засіданні у МОЗ України були включена до Громадської ради Міністерства охорони здоров'я України, що розширить можливості її громадської діяльності. 

Other News