in

ПРЕС-РЕЛІЗ Ювілейної науково-практичної конференції з міжнародною участю «Рефлексотерапія, методи східної та західної медицини в медичній реабілітації сьогодення»

ПРЕС-РЕЛІЗ  Ювілейної науково-практичної конференції з міжнародною участю «Рефлексотерапія, методи східної та західної медицини в медичній  реабілітації сьогодення»

ПРЕС-РЕЛІЗ

Ювілейної науково-практичної конференції з міжнародною участю «Рефлексотерапія, методи східної та західної медицини в медичній реабілітації сьогодення»,

присвяченій 40-річчю рефлексотерапії в Україні, яка відбудеться

28-29 вересня 2017р. у м. Києві.

 

Організатори - Національна медична академія післядипломної освіти імені П.Л.Шупика, ВГО «Українська Асоціація рефлексотерапії та медичної акупунктури» (УАРМА),», Державна наукова установа «Науково-практичний центр профілактичної та клінічної медицини» Державного управління справами,ГО «Асоціація сімейної медицини».

Конференція включена до інформаційного довідника МОЗ України «Реєстр з’їздів, конгресів, симпозіумів, науково-практичних конференцій, наукових семінарів і пленумів, які проводитимуться у 2017 році»

           Будуть розглянуті актуальні питання рефлексотерапії, зокрема, акупунктури та споріднених методів Східної і Західної медицини в медичній реабілітації та профілактиці різних захворювань, апаратні методи та інші немедикаментозні, медикаментозні та комплексні напрямки в сімейній медицині, неврології, педіатрії, при наслідках травм та поранень, та ін., проведені майстер-класи.

Місце проведення:

28.09.2017– Національна Наукова Медична Бібліотека, конференц-зала,  м.Київ, вул. Толстого, 7.  (станція метро «площа Льва Толстого»).

29.09.2017- Держана Наукова Установа «Науково-практичний Центр профілактичної та клінічної медицини» Державного Управління справами, конференцзала поліклініки, м. Київ, вул. Верхня, 5. (станція метро «Печерська» або «Дружби народів»)

Враховуючи те, що конференція є ювілейною– присвячена 40-річчю від впровадження рефлексотерапії в Україні, в межах роботи заходу будуть представлені матеріали (фото, доповіді), які стосуються історичних аспектів розвитку РТ в Україні, буде працювати бібліографічна та фотовиставка за темою конференції в Національній Науковій Медичній Бібліотеці  за адресою, м.Київ, вул. Толстого, 7. 

До участі у конференції залучені іноземні спеціалісти, зокрема, з доповідями виступлять фахівці з Федеративної Республіки Німеччини (проф. Йоханнес Хорн) та Сполучених Штатів Америки (доктор В. Бобков).

Доктор В. Бобков проведе майстер-клас з японської акупунктури.

 

За матеріалами роботи конференції буде видано збірку статей і тез, які стосуються тем: «Історичні аспекти розвитку РТ та споріднених методів в Україні та світі», «Погляд на проблему. Лекції», «Наукові дослідження та клінічні спостереження», підготовлених фахівцями як з великим практичним та науковим досвідом, так і молодими науковцями та практичними лікарями. В збірку ввійшли роботи фахівців з України, Федеративної Республіки Німеччини, Сполучених Штатів Америки, Нової Зеландії, Казахстану.

В перший день конференції заплановані доповіді провідних фахівців напрямку, в другий – будуть проведені майстер-класи та конкурси, прийнято резолюцію конференції.

 

Оргкомітет конференції

Other News